11 feb 2017

Telihold

Posted by Istar

Nos, a múltkori események óta természetesen már lenyugodtam. Vicces, de már három nap múlva Istent kértem megint valamire, mire a 10 éves lányom mondta, hogy: “de anya, most nem az van, hogy nem hiszel benne többet?” :). Hát igen, így megy ez, bár őszintén szólva csupán kb. 3-4 évente van ilyen kiábrándulós és haragos pár napom, amikor történik velem valami olyan, amit igazságtalannak érzek.

Később még inkább biztos lettem abban, hogy ami velem történt semmi ahhoz képest, ami néhány nappal később történt nagyon sok emberrel és családdal. Amikor is Veronában balesetet szenvedett egy főként iskolásokat szállító busz, és meghalt 16 ember, továbbá 26-an megsérültek. Nem akarok sokat írni erről a balesetről, de abban biztos vagyok, hogy bármelyik családtag szívesen cserélt volna velem, és fizette volna ki helyettem azt a bírságot, amit figyelmetlenségből szereztem be. Még akkor is, ha ez az összeg igazán soknak számít, és én akkor azt katasztrófaként éltem meg, mert egyedülálló és keveset kereső édesanyaként ilyen sok pénzt ki kell majd fizetnem. Aztán persze rájöttem, hogy ez nem akkora katasztrófa, kifizetem, az élet megy tovább, legfeljebb nem megyek idén sem nyaralni a lányommal. Viszont az a buszon utazó anya és apa, akik több fiatalt is ki tudtak menteni, csak a saját gyermekeiket nem, igazi tragédiát éltek át, amin soha többé nem tudnak változtatni, mint ahogyan a többi áldozat rokona, barátja, ismerőse sem :(. Ismeretlenül is részvétem minden családtagnak, azoknak az embereknek a lelkét pedig Isten nyugosztalja, akik már nem a földi testükben élnek tovább!

Egyébként tegnap volt telihold az Oroszlán és Vízöntő tengelyen. Ez most leginkább azokra hat negatívan, akik a Bika, Oroszlán, Skorpió vagy Vízöntő jegyek valamelyikében születtek. Illetve, ha ezen jegyek valamelyikében áll valamelyik személyes planétájuk vagy az aszcendesük. Mondanom sem kell, hogy én is Bika vagyok, ezért rám is hatással vannak a mostani bolygóállások. Jól mutatja a telihold erejét (és a mostani nehéz fényszögekét, pl. Jupiter – Uránusz szembenállás, megspékelve egy kis Plútó T-kvadráttal), hogy egész héten beteg voltam, szerda óta dolgozni sem tudtam menni. Ráadásul még az antibiotikumra is allergiás lettem (nagyon rosszul voltam tőle), úgyhogy abba kellett hagynom a szedését két nap után. Remélem, hogy hamarosan megenyhülnek az égiek, és kicsit könnyebb lesz a helyzetünk!

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.