11 szept 2017

Felismerés és elengedés

Posted by Istar

Eldöntöttem, hogy elengedem a dolgokat, mert ahogy az egyik kedvenc mondásom is tartja: “Néha a legegyszerűbb módja a probléma megoldásának, ha abbahagyjuk a közreműködést a problémában.”

Mivel mostanában nagyon sok figyelmet és energiát fecséreltem el érdemtelen emberek, értelmetlen dolgairól való elmélkedésére (vagy inkább kombinálásra), ma rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább! Ezentúl csak a saját (és a hozzám nagyon közelállók) ügyeivel fogok foglalkozni, élem az életemet, és az időmet nem pazarlom el felesleges dolgokra és emberekre. Főleg, mert nem is tudok változtatni azon, hogy mások hogyan éljék az életüket, vagy hogyan hozzanak megfelelő döntéseket. Ezért mostantól inkább a saját életemmel, vágyaimmal és gondolataimmal törődöm, mert azokon tudok változtatni, ha nem tetszenek.

Arra kérem Istent is, hogy legyen minden úgy, ahogyan Ő jónak látja. Ugyanis arra már többször is rájöttem, hogy nem véletlenül mondjuk: “legyen meg a Te akaratod”, mert Ő egy helyzetnek minden aspektusát látja, még azokat is, amelyekről nekünk fogalmunk sincs. Emiatt pedig a legjobb megoldás is mindig Nála van!

Lehet, hogy azért tudtam éppen ma megérteni és lezárni olyan ügyeket, amelyek csak ártanak nekem, mert a tranzit Hold pontosan most áll rajta a radix Napomon. Ez pedig azt jelenti, hogy az értelem és az érzelem egy húron pendülnek, és végre egyetértés van a szív, meg az ész között, amit gyorsan ki is használok!
:)

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.