29 ápr 2023

Sorsfordító esemény

Posted by Ishtar

Már nagyon régen írtam ide. Azóta rengeteg – jó és rossz – dolog is történt velem. Az életemet leginkább meghatározó nagyon rossz történés, hogy sajnos 2021. március 16-án elhunyt az édesanyám, 3 héttel a 67. születésnapja előtt. :(

Utána fél évvel jártam egy 10 alkalmas gyász-feldolgozó terápiára a Napfényes Központba, ami nagyon sokat segített, de persze azóta is nagyon hiányzik Anyu! Viszont mivel hiszek a lélekben és reinkarnációban, ezért úgy gondolom, hogy számomra talán kicsit könnyebb elfogadni a halált, mert tudom, hogy a lélek halhatatlan, a testet csak levesszük és majd újat öltünk.

Ő is ehhez az embereket megnyomorító covid vírushoz kapcsolódóan halt meg, mert bár sokan túl is élték, sőt valaki tünetmentesen esett át rajta többször is, közel 40 ezren haltak meg a covidhoz kötődően Magyarországon. Sajnos Anyu is azok között volt, akik kórházba kerültek, ott pedig lélegeztetőgépre és az olvasottak alapján tudtam, hogy sajnos kevés rá az esély, hogy élve kijut a kórházból, pedig ő még vérplazmát is kapott.

Nem hiába írta egy magyar asztrológus, hogy 2020 és 2021 a halál éve volt. Tényleg nem gondoltam volna, hogy én egy ilyen járványt megélek a XXI. században, sőt mi több, el is veszítek általa egy számomra nagyon fontos embert. Azóta már eltelt 2 év, most lett volna anyukám 69 éves, de még mindig olyan, mintha csak elutazott volna valahova messzire, ezért nem találkozunk személyesen és beszélünk telefonon olyan sűrűn, mint anno.

Nyugodj békében Anyu, lélekben mindig velem leszel!

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.