30 márc 2010

Telihold

Posted by Ishtar

Ma hajnalban volt Telihold a Kosban lévő Nap és Mérlegben lévő Hold között. Ez egy feszültségekkel teli időszak szokott lenni, főleg a férfiak és nők között, azaz a párkapcsolatokban. Ilyenkor szokott kipukkadni a lufi, ha túl sokáig fújtuk :).

Hát mondhatom, nekem sem volt túlságosan jó kedvem mostanában, elég rossz volt a hangulatom egész hétvégén. Ma mindenesetre már jobb a kedvem, sőt csináltam egy jó nagy takarítást is, kiporszívóztam az egész lakást, és érdekes módon nagyon jól esett. Észrevettem, hogy néha kifejezetten segít a hangulatom helyreállításában, ha takarítok egy jó nagyot. Nem is értem magamat…

A Mérleg Hold alatt leginkább a vesénkért és hólyagunkért tehetünk sokat, tehát igyunk jó sok tiszta vizet, mert az átmossa a veséket, és segít a hólyaggyulladást is meggyógyítani, illetve megelőzni. Egy érdekesség, hogy ilyenkor állítólag nem jó tejet inni este 7 óra után, mert az nagyon megterheli a veséket. Ezen az információn meglepődtem, de elhiszem. Furcsa módon éppen fél órája néztem rá a tejes dobozra, hogy iszom egy kis tejet, de meggondoltam magamat és nem ittam – erre utána ezt olvasom. Mi ez, ha nem angyali üzenet?! :).

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.