25 ápr 2010

Hold-Szaturnusz együttállás

Posted by Ishtar

Ma este fél 8 körül lesz egzakt a Hold és Szaturnusz együttállása az égen, a Szűz jegyének a végén. Ráadásul ez az együttállás még szembenállásba kerül az amúgy is kettős közeledésben lévő – most már nagyon szoros (9 ívperces orbiszban lévő) Uránusszal. Az előbbi borús gondolatokat, depresszív hangulatot okozhat, az Uránusszal való szembenállás pedig hirtelenséget, szóbeli agressziót, baleseteket is okozhat, így nem árt vigyázni ma este a viselkedésünkre, szavainkra és a többiekhez való hozzáállásunkra. Ha ezeket előre tudjuk, akkor könnyebb túljutni ezen a Hold-Szaturnusz együttálláson is, mert a hatása nem tart tovább egy napnál, egyeseknél pedig csak néhány óránál.

Leginkább megint azokra hat, akiknek a Halak, Szűz vagy az Ikrek, Nyilas végén áll a Napjuk, illetve bármely más fontosabb planétájuk, vagy a főbb tengelyeik (főleg az Aszcendensük). Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindig mindenkinél egyénileg kell megnézni a képletet, mert csak a horoszkóp egésze mutathat pontos képet egy emberről, és a vele történt eseményekről, illetve benne zajló folyamatokról!

Továbbá most egzakt a Merkúr – Mars kvadrát is a Bika és Oroszlán jegyében, ami még felerősítheti a felesleges vitatkozó kedvet – ami akár még tettlegességig is fajulhat – és azt, hogy mindenáron erősködünk a saját igazunk mellett (ami nem is biztos, hogy annyira igaz…). Mivel most többnyire elég negatívak és feszítőek az égen található tranzitok, így most nem árt inkább tízig elszámolni, mielőtt bárkivel is vitába bonyolódnánk feleslegesen, enélkül is elég ingerlékenyek és rosszkedvűek lehetünk ebben a néhány napban.

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.