13 jún 2010

Meleg

Posted by Ishtar

Régen nem írtam már, lassan egy hónapja. Meleg van, meg nincs kedvem és a többi indok… másnál is előfordul ilyen időszak (gondolom).

Kis összegzés a mostani bolygó állásokról:

A Hold a Rákban áll: locsoljunk és mossunk –  csak ne hajat. Egyébként tegnap 13 órakor volt Újhold, ez az időszak a legjobb a böjtre (vagy méregtelenítésre) és új tevékenységek elkezdésére.

A Jupiter és az Uránusz gyönyörűen és szorosan együtt áll a Kos jegyének legelején. Mivel a Kos az első tüzes jegy, ez is jól mutatja a hirtelen bekövetkező gatya-rohasztó hőséget, aminek speciel én nem örülök. Szerencsére most már távolodik ettől a kettőstől a Szaturnusz szembenállása, úgyhogy egy picit fellélegezhetünk (egy időre).

Van egy szép kis Mars-Plútó (Szűz-Bak) trigon az égen, ami pár napon belül pontos lesz. Ez sok energiát ad, ha jól tudunk élni vele, akkor ki tudjuk használni az erejét. Hamarosan a Vénusz is trigonba kerül a Jupiter-Uránusz konjunkcióval: új, érdekes emberekkel való ismeretséget, esetleg egy új szerelmi kapcsolatot is hozhat. Hajrá tavasz, hajrá szerelem! Kopogtathatna már nálam is… :)

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.