3 okt 2010

Angyalok

Posted by Ishtar

Sokáig eltűntem, nem volt kedvem írni. Történtek dolgok velem, érdekesek és unalmasak egyaránt. Mostanában, jó ideje úgy érzem magam, mint aki egy sötét erdőbe tévedt, amiről tudni lehet, hogy van kijárata, de fogalmam sincs, hogy merre van az arra… Sőt, ha még fokozni is lehet, akkor egy olyan erdőben vagyok, amelyre még a köd is leszállt.

Lehet mondani, hogy: na, egy asztrológus, aki nem tudja, hogy mit akar az élettől és mi az életcélja. Valóban, egy kicsit most elveszettnek érzem magam, stagnál az életem, de abban bízom, hogy ilyenkor történnek belül a legnagyobb és legfontosabb folyamatok, amikor kívül semmi látványos nem zajlik.

Most egyébként nem is annyira az asztrológia érdekel, mint inkább az Angyalok (Őr- és Arkangyalok). Érdekes módon – bizonyára nem véletlenül – a könyvtárban az eddigi nyolc asztrológiai könyv helyett, öt angyalos könyv került a szemem elé, további négy Feng Shui-s könyvvel, így őket hoztam ki. Eddig annyira nem érdekelt ez a téma, bár mindig éreztem, hogy vannak segítőink, most azonban hetek óta csak az Angyalok “ostromolnak” minden irányból :). A múltkor is például elmentem befizetni néhány csekket a postára, erre milyen könyv néz velem farkasszemet egy vitrinből?! Horváth Andrea (aki mellesleg egy ismert asztrológus is): Őrangyalok pedig vannak című könyve. Jó könyv, és ez már legalább az ötödik angyalos témájú egy hónapon belül. Biztosan megvan a jó oka, hogy most vették fel velem a kapcsolatot ennyire intenzíven…

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.