18 feb 2010

Tranzitok

Posted by Ishtar

Elég sok mindent elfelejtettem lejegyezni, pedig mostanában voltak jó kis tranzitok.

Ami a legfontosabb, hogy vasárnap (február 14-én) hajnali 3:50 körül volt Újhold, azaz Nap-Hold együttállás a Vízöntő jegyében. Minden ilyen időszak arra a legjobb, hogy ilyenkor kezdjünk bele új dolgokba, bár azt hozzá kell tennem, hogy a Neptunusz is ott állt velük, aki kissé homályosabbá és zavarosabbá teszi a képet. Ilyenkor nem teljesen áttekinthetőek a részletek, vagy nagyon oda kell figyelni a becsapás és csalódás veszélyeire is. Ha az egészséget vesszük, akkor ilyenkor nagyon jó böjtölni, vagy olyan műtétet elvégeztetni, aminek nincs köze az alsó lábszárhoz. Persze, a műtétre az időpontokat nem igazán kezelik az orvosok kívánságként, de azért egy próbát megér, ha nem sürgős.

Ma hajnali 3:10 körül konjunkcióba került egymással a Vénusz és a Jupiter a Halak elején, ami leginkább a Halak, Rák és Skorpió szülöttekre hat pozitívan (leginkább azokra, akik február 25, június 29. és október 30. +- 3 napban születtek). Ez a nap nagyon kedvező mindenféle kapcsolatra, legyen az akár párkapcsolati, akár üzleti. Ilyenkor sokkal színesebben látjuk a világot, jobb a kedvünk, jobban szeretjük az embertársainkat, érdemes például ilyenkor házasodni :). Persze, ezt jókor írom, hiszen az esküvő időpontját jó egy hónappal előre be kell jelenteni. Ilyenkor sokkal szerelmesebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érezhetjük magunkat a már meglévő párkapcsolatunkban, sőt ha valakivel most találkozunk, akkor a vele való kapcsolat valószínűleg hosszú távon is kellemes lesz.

Ez az időszak jó az üzleti befektetésekre is, minden pénzügyi manővernél a segítségünkre lehet a két szerencse-bolygó “románca”. Ettől függetlenül azért azt figyelembe kell vennünk, hogy a Mars és a Szaturnusz is még mindig (látszólag) retrográd mozgású, ami lelassíthatja a dolgok menetét. Viszont ami jó hír, hogy még ők ketten is pontos (harmonikus és segítő) szextil fényszögben vannak egymással, az Oroszlán és Mérleg jegyek legelején.

Egyszóval most szeressünk és kössünk üzletet, ez egy jó időszak mindkét tevékenységre.

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.