27 feb 2010

Merkúr-Neptunusz együttállás

Posted by Ishtar

Ma egyébként, sőt éppen ezekben az órákban lett egzakt (pontos) a Merkúr és Neptunusz konjunkciója (magyarul szebben: együttállása) a Vízöntő jegyében. Ehhez néhány órán belül, olyan este 8 körül csatlakozni fog a Hold szembenállása az Oroszlán jegyéből.

Ilyenkor én nem igazán ajánlanám senkinek sem, hogy komolyabb összegért vásároljon (például házat vagy autót). A Merkúr a kereskedelem bolygója, de a Neptunusszal együtt már nem biztos, hogy később is olyan jó üzletnek tűnik a dolog, mint a tranzit idején. Hajlamos elhomályosítani a racionális gondolkodást, és van esély arra is, hogy becsapják az embert, mert például nem egészen olyan jó állapotú egy autó, mint amilyennek beállítják.

Szerződések megkötését is érdemesebb későbbre halasztani, bár szerencsére szombaton nem nagyon szokás szerződéseket kötni. Ha azonban nem lehet elkerülni a vételt vagy szerződéskötést, akkor az előbbinél nagyon alaposan át kell vizsgálni a megveendő tárgyat, ingóságot vagy ingatlan, míg az utóbbinál “nagyítóval” és betűnként kell végigolvasni a szerződést, hogy semmi ne kerülje el a figyelmünket!

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.