26 jan 2010

Angyali sugallat

Posted by Ishtar

Néha megint be fogok számolni róla, ha valamilyen kívánságom teljesül, vagy egy Isteni (Angyali) sugallatot, illetve segítséget kapok “fentről”.

Nagyon régóta foglalkoztat ez a téma, és bár naponta többször is történnek velem érdekes, sőt néha csodálatos dolgok, eddig lusta voltam leírni őket. Mostantól ezt meg fogom tenni, hátha másokra is hatással lesz, és ezáltal jobban odafigyelnek a fentről kapott jelekre.

Ma is történt velem egy ilyen érdekes eset. Egy előadásom voltam, ahol az asztrológia volt a téma. Az előadónak van egy olyan teóriája, hogy – aki ebben a témában jártas, az érteni fogja a következő mondatot: különböző házaknak vannak különböző bolygó urai és társurai. Ő azt mondja, hogy bizonyos házaknak nincsenek urai, amire már többször utalt, de én nem értettem, hogy miért. Ugyanis egy radix képletben normál esetben úgy vesszük, hogy amelyik jegyben áll a házcsúcs, annak a jegynek az uralkodó bolygója a ház ura. Kérdezgettem az osztálytársaimat, azonban ők sem tudták. Amikor vége lett az előadásnak, levettem egy könyvet a polcról, ami történetesen az asztrológus egyik könyve a sokból, és hol nyitottam ki éppen? Megdöbbenve mutattam a velem lévőknél, hogy ez állt az oldalon: “Úr nélküli házak értelmezése” (vagy valami ilyesmi, nem szó szerint idézem).

Ezen nagyon meglepődtem, mert bent végig kifejezetten ez a kérdés izgatott, és pár percre rá megkaptam a választ! Az egyik osztálytársam erre azt mondta, hogy mindig velem van az angyalom és azonnal a segítségemre siet, ami persze mindenkire igaz lehet, csak én azonnal veszem is a “lapot”, vagyis a jeleket.

Mosolyogva ültem be az autómba, és nagyon vidáman jöttem az úton hazafelé, mert boldogsággal töltött el a tudat, hogy igen, már megint jeleztek fentről, hogy léteznek olyan erők, amelyeket szabad szemmel nem láthatunk, csak az érzékeinkkel foghatjuk fel őket!

Email this to someoneShare on Facebook

Subscribe to Comments

One Response to “Angyali sugallat”

  1. angyali érintés../.ek… Angyalok léteznek…igen egyetértek..az elsó..mikor még kislány voltam… s majdnem kizuhantam az ablakból… s máig emberi értelemmel felfoghatatlan a gravitációt meghazudtolva..az utolsó pillanatban..mikor már szinte deréktól felfele kifele lógtam..egy láthatatlan kéz(ek eróteljes s mégis puha mozdulattal visszarántott…a szobaba. a lakásban egyedül voltam… no igen ami nem látható az nem egyenlő a nem létezéssel.

     

    tündér

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.