15 márc 2010

Tranzitok (stellium a Halak jegyében)

Posted by Ishtar

Most néztem meg, hogy milyen szép stellium lesz ma este az égen, az Újholddal együtt állva.

Az Újhold egyébként este 10 órakor lesz pontos, a Halak jegyének a végén. Velük majdnem egzakt konjunkcióban lesz a Merkúr és az Uránusz is, utóbbi két bolygó egymással pontos együttállásban van. Ez a stellium most főleg azokra hat, akik a Halak jegyének a végén születtek, azaz most van éppen a születésnapjuk (+- 1-2 nap). A többi víz-jegy szülöttnek is inkább a segítségére lesz (Rák és Skorpió), mert az ő Napjukkal ez a négyes-stellium trigon fényszöget alkot.

Akiknél viszont jelezhet kellemetlenségeket, balesetveszélyt, vagy csak ingerültebb viselkedést, azok az Ikrek, a Szűz és a Nyilas végén született emberek. Az ő Napjukhoz, vagy más személyi jelölő bolygójukhoz ez a stellium kvadrátot vet. Ez egy feszítő hatású fényszög, de ami mégis jó benne, hogy cselekvésre sarkall, ámbár gátló hatása is lehet. Az ember személyisége és születési képlete mutatja meg, hogy ki hogyan él meg egy ilyen tranzitot, és természetesen azt is, hogy milyen életterületeken érik a megpróbáltatások vagy a kikényszerített változások.

A Hold most a Halak jegyében van még holnap reggel fél 8-ig, tehát még van egy napunk a virágok meglocsolására és tápoldatozására. Ilyenkor nagyon jó hatású a lábáztatás, bár a körmök levágására nem ez a legjobb időpont. Újholdkor érdemes belekezdeni friss terveinkbe, mert ez minden hónapban a megújulás időszaka.

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.