20 dec 2012

2012. december 21.

Posted by Ishtar

Én, személy szerint biztos vagyok abban, hogy nem lesz holnap világvége. Szerintem inkább ez is csak arra jó, hogy az embereket riogassák, hogy energetikailag még alacsonyabb szintre kerüljenek. Ez ugyanolyan “játék”, mint a sok rossz hír, a sok felnagyított, erőszakot sugalló, minél hátborzongatóbb szavakkal leírt-elmondott rémhír az esti híradókban és újságcikkekben. December 21. mindig is a téli napfordulót jelentette, innentől kezdve hosszabbodnak a nappalok, átvitt értelemben a fény “legyőzi” a sötétséget, ezért tényleg fontos dátum. Nagyon régen az újévet sem 31-én, hanem 21-én ünnepelték.

Annyiban lesz változás, hogy az emberek gondolkodása változik meg, egyre inkább és egyre többen hisznek majd a fényben, a jóban, abban a POZITÍV és JÓSÁGOS felsőbb erőben, akit mindenki máshogyan hív. Ez persze nem tetszik a sötétségnek, de mindhiába, mert a világon, az embereken látszik a folyamatos fejlődés. Persze, csak azokon, aki nem távolodtak el Istentől és a fénytől, hanem Őbenne hisznek. Én nem vagyok vallásos, egyik egyháznak sem vagyok a tagja, de úgy gondolom, hogy mindenkinél jobban hiszek Istenben és az Ő hatalmában. Most olyan világot élünk, amikor próbára bocsátanak, hogy vajon beadjuk-e a derekunkat a rossznak, a gonosznak. Most folyik a harc a jó és a rossz, a fény és sötétség, fehér és fekete között, de a mi választásunk, hogy melyikre koncentrálunk, a szavainkkal, tetteinkkel és viselkedésünkkel melyik oldalt akarjuk erősíteni és terjeszteni.

Ez a változás mostantól biztosan felgyorsul majd, de én hiszek benne, hogy a jó irányba, és egyre inkább – még az eddig szkeptikusok is – elkezdenek hinni, és elkezdenek spirituálisan fejlődni. Már nem az lesz a legfontosabb, hogy önző módon mindig csak egy adott embernek, vagy csoportnak legyen jó, mert akik még mindig így fogják gondolni, azok hamarosan elbuknak. Isten egy darabig hagyja, hogy azt csináljuk, amit szeretnénk, mert a szabad akaratot (egy bizonyos százalékban) meghagyta nekünk. Viszont, amikor úgy látja, hogy az ember nem halad előre és felfelé, akkor benyújtja a számlát, és akkor senkit sem ment meg a pozíciója attól, hogy azt meg is fizesse.

Tehát nyugalom, nem lesz világvége, de nagy változások lesznek – BENNÜNK! A változás belülről jön majd, átalakítjuk a kapcsolatainkat, rájövünk arra, hogy ki a fontos és ki nem, ki az, akire időt és energiát kell szánnunk, és kire nem. Mi magunk is egyre jobbak akarunk majd lenni, a többiekkel is jobban fogunk bánni, még azokkal is, akik nem állnak olyan közel hozzánk – akár egy ismeretlen emberrel az utcán.

Engem például a mai napon többször is elöntött a szeretet érzése, csak úgy, minden ok nélkül, de ugyanígy tegnap egy barátnőmmel éppen ilyen dolgokról beszélgetve, és ma ismét belefutottam abba a számkombinációba, amely nem Istenhez tartozik, hanem az Ő ellentétpárjához. Számomra ez is egy jel, hogy igen, mindkét oldal létezik és meg is mutatja magát, de én nem félek a sötétségtől, mert tudom, hogy Isten mindenkinél erősebb!

Asztrológiai szempontból egy érdekes fényszög kombináció van ebben az időszakban – így holnap is – három bolygó között. Az Ikrekben lévő Jupiter (én ezt a bolygót társítom Istenhez) kvinkunx-szal kapcsolódik a Bakban lévő Plútóhoz (akit akár a gonosz megtestesítőjének is tekinthetnénk, mert lerombol, de azért, hogy utána újból felépítsen). Ezt a két bolygót a Skorpióban lévő Szaturnusz egy szextillel és egy kvinkunx-szal fogja. Az is érdekes, hogy a Plútó és a Szaturnusz között uralmi csere van, ők maguk a segítő és kellemesebb szextil fényszögben állnak egymással, de mindketten támadják az Ikrekben lévő, tehát rang-vesztett, rossz pozícióban álló, ráadásul retrográd Jupitert. Emiatt érthető, hogy mostanában miért került annyira előtérbe a rossz és a gonosz, és miért hiszik azt egyesek, hogy bármit megtehetnek büntetlenül. Szerencsére ez hosszú távon változni fog, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy kivárjunk, és hogy a jó oldalt erősítsük az összes szavunkkal és tettünkkel!

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.