23 ápr 2014

Aktuális tranzitok

Posted by Ishtar

Mostanában nagyon furcsa érzések kavarognak bennem. Mondjuk, olyan bolygó állások vannak az égen, amelyek óriási feszültségeket okozhatnak mindenkiben, főleg, akinek valamilyen fontos pontot (bolygót vagy fontos háztengelyt, pl. aszcendens-deszcendenst) érintenek. Nekem a Vénuszomat érintik, amely a szerelem bolygója elsősorban.

T-kvadrát van az égen, amely most a napokban egzakt a Marssal együtt. Ez egy laikusnak nem sokat mond, de azért leírom, hogy legalább majd én emlékezzek rá a későbbiekben :).

A Plútó és a Jupiter egymással szemben állnak a Bak és a Rák jegyének körülbelül a közepén, ezt az oppozíciót támadja az Uránusz kvadrát (90 fokos) fényszöggel a Kos jegyéből, amely társasághoz most még a Mars is csatlakozott ugyancsak egy kvadráttal a Mérleg jegyéből, szembenállásban az Uránusszal. Ezek borzasztóan feszítő fényszögek, nagyon erőteljes bolygókkal. Nem csodálnám, ha földrengések vagy vulkánkitörések lennének világszerte, illetve leginkább olyan országokban, városokban, amelyeknek e négy jegy valamelyikében van érdekeltsége. Az is egy lehetőség, hogy terrorista cselekmények történnek, vagy lázadások, forrongások  törnek ki érintett országokban, de akár egy gyár-robbanást is el tudnék képzelni.

Emberekre nézve leginkább a négy jegyben érdekeltek érezhetik ennek a feszítő bolygóállásnak a hatását, ők is leginkább, ha az adott hónapok elején születtek (pl. január 2. +/- pár nap). Azonban, mivel teljes elemzés nélkül nem tudni, hogy a többi bolygója hol áll valakinek a horoszkópban, ezért úgy is érezheti a konstelláció hatását, ha nem a négy jegyek egyikében áll a Napja. Például az én Nap-jegyem a Bikában áll, viszont a Kos Vénuszommal pontosan együtt áll a tranzit Uránusz, a Plútó pedig kvadrátban, amit elég rendesen érzek is mostanában.

Továbbá a tranzit Hold és a Szaturnusz egzakt kvadrátban áll egymással a Vízöntő és Skorpió jegyében, így azokra hat a leginkább, akik a Skorpió, Vízöntő, Bika és Oroszlán jegyek valamelyikében születtek. Ott is leginkább, akik a jegy közepén (pl. május 12. +/- pár nap). Itt is érvényes ugyanaz a tétel, hogy aki most hatalmas turbulenciát, frusztrációt és idegességet érez, vagy óriási – néha kellemetlen változásokat – tapasztal az életében, de nem tartozik ezen jegyek egyikébe sem, talán egy másik planétája (vagy horoszkóp háza) érintett az “ügyben”.

Update 2014.04.26. 

Reflektálva a pár nappal ezelőtti írásomra belinkelek egy cikket. Nem gyár, hanem egy ház robbant fel Bécsben, az okát még nem tudják. Másik érdekesség, hogy az országoknak és városoknak is van asztrológiai jegye, és Bécs elvileg a Mérleg jegye alá tartozik, ahonnan a Mars csatlakozott a négyeshez, szembenállásban az Uránusszal (a Kosból).

Robbanás Bécs belvárosában

Email this to someoneShare on Facebook

Subscribe to Comments

One Response to “Aktuális tranzitok”

  1. Reflektálva a pár nappal ezelőtti írásomra belinkelek egy cikket. Nem gyár, hanem egy ház robbant fel Bécsben, az okát még nem tudják. Másik érdekesség, hogy az országoknak és városoknak is van asztrológiai jegye, és Bécs elvileg a Mérleg jegye alá tartozik, ahonnan a Mars csatlakozott a négyeshez, szembenállásban az Uránusszal (a Kosból).

    http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2014/04/26/robbanas_becs_belvarosaban_-_aldozatok_is_vannak/

     

    Virág

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.