4 máj 2014

Anyák napján Hold a Rák jegyében :)

Posted by Ishtar

 

Ma a Rák jegyében áll a Hold, éppen a Jupiterrel együttállásban, szembenállásban a Plútóval, és az igen feszült kvadrátban az Uránusszal, továbbá a Marssal. Ilyenkor hajlamosak vagyunk az érzelmi kitörésekre, az értelmetlennek tűnő hisztikre, veszekedésekre és felesleges konfliktusokra. Túlérzékenyek lehetünk, egy kis féltékenységgel és hangulatingadozással tarkítva, úgyhogy legyünk szemfülesek a mai napon, lehetőleg ne vegyük a rosszkedvünket túl komolyan. Holnapra úgyis elmúlik, de már az is lehet, hogy a nap végére :).

Addig pedig lehetőleg fogjuk vissza magunkat embertársainkkal, ne akarjunk kiugrani dühünkben az autóból, leugrani a bicikliről és jól bemosni neki, ha valaki felbosszant, mert ezek a tranzitok agressziót is szülhetnek. Családtagjainkkal is legyünk megértőbbek, mert a Rák a család, és főleg a szülők, de leginkább az anya jegye. Mikor is lehetne jobb napra időzíteni egy ilyen tranzitot, mint anyák napjára…?!

Tényleg: ezúton kívánok én is anyukámnak nagyon boldog ANYÁK NAPJÁT!

Update: Ezek a hírek is illenek ide, hiszen a Rák vízjegy, a Jupiterrel, Uránusszal és Marssal együtt pedig többet ad az esőből, szélből és zord időjárásból is.

Viharok országszerte

Veszélyhelyzet Szigethalmon

Vihar Vas megyében, kidőlt fák, megbontott tetők

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.