5 feb 2010

Hold a Skorpióban

Posted by Ishtar

Tegnap óta Skorpióban van a Hold, így ma fogom meglocsolni a virágaimat. Bár kifejezetten erre a jegyre nem írják a viráglocsolást, én mégis azt gondolom, hogy mivel vizes jegynek számít, így ez is egy alkalmas nap rá.

Állítólag vizes napokon jó mosni is, mert szebben tisztulnak a ruhák. Ki tudja, még nem próbáltam, de hátha igaz. Tessék ma mosni, ha valakinek összegyűlt a szennyese :).

Ma estétől egyébként veszekedősebb hangulatban lehetünk holnap délelőttig, mert a Skorpió Hold feszült (kvadrát) fényszögbe kerül a Vízöntőben lévő Nappal holnap hajnalban. Ez két nagyon ellentétes jegy: a Vízöntő nagyon független, a Skorpió viszont kontrollálni akar mindent (és alapvetően nem szereti a békességet), így elkerülhetetlenek a konfliktusok ilyenkor, főleg a párkapcsolatokban. Természetesen ez a konstelláció azokra hat a leginkább, akik a Vízöntő, Skorpió, Bika és Oroszlán jegyében születtek, annak is a közepe tájékán – tehát például azok a Vízöntők, akiknek most a napokban van a születésnapjuk.

Email this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.